«

»

mar 30 2013

Print denne Indlæg

Christiania – Hovedstadens værste hashbule

Der sælges så vidt vides cannabis for 1 mia. kr. årligt på Christiania. Måske begik politikerne en fejl ved at lovliggøre Christiania. Der må jo være en årsag til, at så mange vælger at købe stoffet lige præcis der. Man argumenterede, at så var der styr på det. Men det argument holdt jo ikke. Nu påstår man så i Københavns Borgerrepræsentation, at man får styr på hash ved at legalisere det yderligere.

Det tror jeg ikke på.

Christiania gør stor skade på ungdommen, fordi det skaber nye hashmisbrugere og opretholder et lovløst område for kriminelle.

Sæt overvågningskameraer i Pusher Street og indfør undtagelsestilstand og udgangsforbud imod alle på Christiania, såfremt disse kameraer bliver beskadiget eller dækket til.

Samfundet skal tvinge Christiania til ikke at skabe problemer for resten af samfundet. Manglende samarbejde med politiet bør sanktioneres. Deres fællesmøder føler ingen solidaritet med de nye hashvrag, som de er igang med at skabe. De skal mærke den smerte på sig selv, som de påfører andre.

At det “sociale eksperiment” ikke ejer samfundssind, er for længst bevist. Vi var nogen, som troede på dem engang. Men de har skuffet alle forventninger.

Permanent link til denne artikel: http://tidogtendens.dk/blog/christiania-er-hovedstadens-vaerste-hashbule/

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!